Yogales in de buurt

Lestijden

Maandagavond18:30 – 19:45 uur
 20:00 – 21:15 uur
Dinsdagavond18:30 – 19:45 uur
 20:00 – 21:15 uur
Woensdagochtend09:00 – 10:15 uur
Vrijdagochtend09:00 – 10:15 uur
 
De lessen duren vijf kwartier en worden gegeven op De Helling 3a in Sint Pancras.

Praktische Tips

Wat trek ik aan?

Draag makkelijk zittende (sport)kleding waar je goed in kunt bewegen. Yoga wordt beoefend op blote voeten voor extra grip op de yogamat. Neem eventueel een trui/vest mee om te voorkomen dat je tijdens de ontspanningsoefening afkoelt.

Yoga en eten

Om een slechte spijsvertering te voorkomen, kun je het beste 2 uur voor de yoga les niet meer eten. Als je erg veel trek hebt, kun je iets lichts eten.

Stilte

Zet je mobiele telefoon stil of uit.

Blessures

Informeer de docent over eventuele blessures, gezondheidsklachten of andere fysieke bijzonderheden die jouw yogabeoefening kunnen beïnvloeden (bijvoorbeeld spier- of gewrichtsklachten en zwangerschap).

Luister goed naar je lichaam gedurende de les, doe wat je kunt doen maar forceer en blesseer jezelf niet. Yoga is geen wedstrijd. Ieder lichaam is anders en je lichaam voelt elke dag anders.

Deelname aan de activiteiten van Life is Yoga geschiedt op eigen risico. Respecteer je grenzen en forceer niets. Je bent en blijft zelf verantwoordelijk. Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd een arts. Overleg in geval van gezondheidsklachten met een arts of deelname aan yoga lessen raadzaam is.

Life is Yoga is niet aansprakelijk voor schade en/of verlies van eigendommen van de cursist, ook niet voor lichamelijk letsel dat voor, tijdens of na de les is ontstaan.

Voor informatie kun je bellen naar Melanie Portier, 06-24439477 of mailen naar lifeisyoga@ziggo.nl.